Borrtekniker

VA Gruppen söker personal till Styrd Borrning

Vi växer och har nya kunder på ingång, nu letar vi efter självgående personal till våra styrbara borrar, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

VA Gruppen är idag ett ledande företag inom VA- och Entreprenadbranschen med ca 195 anställda. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Skåne samt vissa delar av Göteborgsregionen.

Vi sätter Teamkänslan högt då alla på VA Gruppen är i samma lag och arbetar mot gemensamt satta mål.

Du kommer att vara en del av vårt team som bemannar och styr en borrigg. Vertikalborrning utförs med olika diameter på platser där det inte är möjligt att gräva, exempelvis under vägar, våtmarker och vattendrag. Vi använder borren för kabel- och rörinstallationer utan ytpåverkan.

Tjänsten

Vi söker två operatörer/styrmän till vårt borrlag. Tjänsten innebär att du tillsammans med en kollega har hand om ett komplett borrekipage med borrigg, mixerutrustning, lastbil och släp. Som kollegor får ni planera arbetet på plats, ordna med reservdelar vid behov samt ta hand om ekipaget. Det är ett ansvarsfullt jobb som kräver att man är lösningsfokuserad och vill bidra för att göra det där lilla extra. Meriterande med erfarenhet av Styrd Borrning då det är huvudsysslan.

Tjänsten avser i första hand arbete som operatör, men du ska även kunna arbeta som maskinist. Operatören går längs/över borrlinjen med en mottagare, följer borrhuvudet och instruerar maskinisten hur hen ska korrigera borrens riktning och djup. CE-körkortet behövs då utrustningen flyttas från arbetsplats till arbetsplats.

 

Vi letar efter någon som är:

 • Lösningsorienterad
 • Initiativrik och självständig
 • Van att ha många bollar i luften
 • En fena på att samarbeta

Kvalifikationer som behövs för tjänsten

 • Erfarenhet inom anläggningsbranschen alternativt borrning eller annan teknisk/mekanisk bakgrund
 • Behärska svenska flytande i tal och skrift
 • Enklare datorvana för nödvändig rapportering
 • B + CE-körkort och maskinbehörigheter

 

Som person behöver du ha god fysik, du ska vara punktlig, ansvarsfull och redo att arbeta självständigt. Du ska förstå betydelsen av skötsel & underhåll av tilldelade fordon. Du har ett trevligt sätt mot våra kunder och dina kollegor.

Vi har kollektivavtal och vi erbjuder alla anställda ett generöst Friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tittar löpande på ansökningarna så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-04-30

Mer information

Har du frågor, kontakta

 • Martin Nilsson, Bolagschef, 0709-764907
 • HR Chef, Eva Christensson, 0709-764941

Skicka in din ansökan här:

  Skrolla till toppen